Schilderen op het tournooi van richard krajicek world tennis tournament

Na een bijna niet afgeluisterd voicemail bericht , kwam ik er bijna te laat achter , dat ik op het ABN AMRO WTT

twee gave schilderijen mocht maken. Eén was voor de directeur van AHOY , die maar liefst 40 jaar ervoor zorgde
dat dit belangrijke ABN AMRO WTT georganiseerd kon worden . De tweede was voor Richard Krajicek de directeur en oud tennisspeler en ook eens winnaar van het ABN AMRO WTT zelf en die was al 10 jaar gemoeid met de organisatie hiervan.
Met veel geheimzinnigheid betrad ik het VIP Balkon waar ook de NOS gestationeerd was voor zijn uitzending. Twee doeken in één dag van de halve finale van het tenniscourt.
Alles moest tot op het allerlaatst geheim blijven en kreeg dan ook de opdracht mee om over voor wie het doek was geheim te houden. Met al een geheimhouding en geen media training kwamen om het nog spannender te maken het NOS team , cameraman en reporter , zomaar spontaan langs voor een praatje en natuurlijk tekst en uitleg aan mij wat ik aan het doen was. Eén minuut of fame bij de NOS moet wel heel vaag bij de mensen op tv in hun huiskamer zijn binnengekomen.
Maar beloofd is beloofd , ik had beloofd dat ik er niets over zou loslaten , omdat anders de verrassing voor zowel de directeur van AHOY als voor Krajicek weg zou zijn geweest !