Ferdinand Schonberger

Ferdinand Schonberger (17 april 1970) telg uit een kunstenaarsfamilie die tot ver over de grenzen bekendheid geniet. Na een opleiding reclame aan de C.I.B.A.P. te Zwolle volgde hij aan de Hogeschool van de Kunsten Artez de studie vrije kunsten te Arnhem.

Door te experimenteren met verschillende disciplines en technieken weet hij de ware emoties met vuur en passie te vangen op een doek , vertaald op zijn manier. Het is de meest directe manier om spontane momenten onverwacht vast te leggen.

"Feest in Verve" is begonnen in een kroeg tussen vrienden , een zelfbedacht concept. Hij neemt zijn mobiele atelier mee naar alle locaties.
Ferdinand is de uitdaging met het lege witte doek al vele malen aangegaan. Veel bruiloften , maar ook andere gelegenheden , zoals Mode Events , Proefschriften ,Diners thuis , Een dag op het werk , Bedrijfsfeest , Afscheidsdiner / receptie of uw Bedrijfspand op doek. Alles is bespreekbaar !.

Voor elk feest, aan het begin een leeg wit doek en na afloop een uniek schilderij met de ware persoonlijke emoties van onschatbare waarde .U kunt altijd terug kijken naar een geslaagde dag op doek!
De doeken van Ferdinand zijn rijkelijk gevuld met dikke klodders verf en pasta , opgebracht met paletmes , vingers en penseel !

Om er zeker van te zijn dat het schilderij ook qua kleuren in uw interieur of bedrijf past , is het mogelijk om vooraf aan te geven welke kleuren uw voorkeur hebben.
Het schilderij blijft achter op locatie en kan die dag ook aangeboden worden als cadeau.

Heeft u ook een bijzonder moment wat u vast wil leggen op doek?
Met zijn persoonlijke inbreng weet hij een feest in 1, 2 a 3 uur te vangen.
Een kunstcadeau van groot formaat !
1.0 m x 1.2 m , 1.2 m x 1.5 m of 1.2 m x 1.8 m.

" Echt is wat je ziet en wat je ziet is echt`

Ferdinand Schonberger