Eric van sauers

Eric van Sauers is een bekende Amsterdamse Cabaretier en bij een van zijn Try Outs in het kleine plaatsje Velp vlakbij Arnhem ging hij een restaurant binnen. Toen die tijd had ik daar veel vrij werk hangen van mij , zo ook een tweeluik , Disco Zebra's.


Hij belde mij op om te vragen of hij die schilderijen mocht gebruiken als decorstukken voor zijn theater voorstelling "DE RIDDER ". Het klikte meteen en na overleg gingen mijn doeken voor het eerst op toernee voor een groot publiek. Het was onvoorstelbaar , maar de doeken pasten perfect in het verhaal van de voorstelling. Het team van Eric van Sauers betrokken mij zelfs bij het bedenken van een krukje die goed bij de doeken zouden passen. Buiten dat alles was de voorstelling ook top ! De originele doeken van 1.80 x 1.80 m hangen bij Eric van Sauers thuis.