Bruiloft en Feest in Verve

Voor het bruidspaar

Wie is dat daar met dat witte doek? Wauw hij staat ons nu te schilderen? Sta ik er ook op?

Maak jullie bruiloft onvergetelijk en verras jullie gasten met de komst van Ferdinand. Niet alleen zorgt het voor entertainment van de hoogste plank, jullie hebben straks een prachtige herinnering aan de mooiste dag van jullie leven.

 

Voor de gasten

De komst van Ferdinand en het schilderij wat hij maakt van de trouwdag is niet alleen het meest originele cadeau voor het bruidspaar het zorgt voor de grootste verrassing die het bruidspaar maar kan wensen. Een blijvende herinnering die helemaal in de stijl van het bruidspaar en de grote dag wordt gecreëerd.

Elk feest vraagt om persoonlijke aandacht.

Rust en actie wisselen elkaar af, maar zijn sleutel voor een succesvol schilderij ligt in het "nu" schilderen.

Vooraf nemen we de tijd om wensen op elkaar af te stemmen, bv maat en kleur.

Het schilderij is na 1,2,of 3 uur af en blijft op locatie achter.

U kunt altijd blijven kijken naar een geslaagde dag op doek!

 

Prijzen 2023

U kunt zelf aangeven van welke kleuren u houdt, zodat het schilderij ook goed in uw huis  past qua kleuren of u kijkt op de site www.feestinverve.nl en geef aan welk schilderij u het meeste aanspreekt qua kleuren.

 

U kunt kiezen uit verschillende formaat doeken:

De kosten voor een schilderij van 100 x 120 cm met een 2 cm dikke houten frame en een katoenen doek is 795 euro incl 9% btw.

De kosten voor een schilderij van 100 x 120 cm met een 4,5 cm dikke aluminium frame en een linnen doek is 945 euro incl 9% btw.

De kosten voor een schilderij van 120 x 150 cm met een 3 cm dikke houten frame en een katoenen doek is 1295 euro incl 9% btw.

De kosten voor een schilderij van 120 x 150 cm met een 4,5 cm dikke aluminium frame en een linnen doek is 1495 euro incl 9% btw.

De kosten voor een schilderij van 120 x 180 cm met een 4,5 cm dikke aluminium frame en een linnen doek is 2250 euro incl 9% btw.

Daarnaast bereken ik reiskosten naar locatie.

 

Mochten onverhoopt onze agenda's niet matchen kan ik ook achteraf het feest vangen op doek vanaf foto's ( max 20 foto's)

Opdrachten voor het buitenland in overleg.

Heb je iets leuks en orgineels, mail of bel mij dan zodat ik goed kan afstemmen op je wensen en we samen het mooiste cadeau kunnen gaan realiseren.